alt


A magyar színjátszás legendás alakja, Déryné Széppataki Róza visszatér a székesfehérvári színházba: a színésznőről neveztük el legújabb bérletünket.


Déryné több alkalommal is megörvendeztette játékával a fehérváriakat. A Győri-ház (mai Pelikán Kamaraszínház) színpadán 1820-as években lépett fel a legendás szubrett. Most visszatér hozzánk, ugyanis egyik bérletünket (ismét) róla neveztük el. A Déryné bérlet öt előadást tartalmaz: Indul a bakterház, Lear király, A Mester és Margarita, My Fair Lady és a Sárarany. A pénteken 19 órára szóló bérlet szeptember 5-étől vásárolható meg színházunk jegyirodájában, valamint online jegyértékesítő rendszerünkben.


***



Felhívjuk bérletes nézőink figyelmét, hogy szeptemberben már tartunk bérletes előadásokat. Így szeptember 21-én a Vörösmarty Premier, 22-én a Blaha Lujza, 26-án a Feleki Kamill, 28-án pedig a Csortos Gyula bérleteseink tekinthetik meg az Indul a bakterház című komédiát.

 

alt



Bérletszünetben a Bor, mámor, szerelem, a Cyber Cyrano, a Tanár úr kérem, minden másképpen van!, a Család ellen nincs orvosság és a Piroska, a farkas című L’art port l’art-komédiát játsszuk. Bérletszünetes előadásainkra már válthatók jegyek!

Csoportos jegy- illetve bérletrendelését Csidei Nikolett és Kiliti Adrienn várja a 06/70 66 99 400-as, illetve a 06/70 66 99 700-as telefonszámon, hétköznap 8 és 16 óra között.

Online jegyirodánk a nap 24 órájában rendelkezésre áll: színházunk honlapján 100 forinttal olcsóbban válthatja meg színházjegyét és -bérletét!

Szeptemberi műsor
A 2013/2014-es évad előadásai, bérletei