alt


A Család ellen nincs orvosság című előadásunk közönségdíjas előadás lett a Városmajori Színházi Szemlén, Hirtling István pedig a legjobb mellékszereplő díját vehette át a hétfő esti gálán!


Június 15-e és július 23-a között a Városmajori Színházi Szemlén 7 nem budapesti színház 8 szórakoztató előadását tekinthette meg a közönség, amelyet a színházak ajánlásai alapján a 2012/2013-as évad bemutatóiból válogattak a szervezők. A Család ellen nincs orvosság című előadásunk két alkalommal nevettette meg a budapesti publikumot. Olyannyira, hogy a közönség díjjal jutalmazta az előadást: a Szabadtéri Színpad honlapján indított szavazást toronymagasan nyerte meg a Család ellen nincs orvosság. Az elismerést az előadás rendezője, Lendvai Zoltán vette át a díjátadó gálán.
A legjobb mellékszereplőnek járó díjat megosztva a Dr. Hubert Bonney-t alakító Hirtling Istvánnak ítélte a szakmai zsűri. Gratulálunk!


A Család ellen nincs orvosság című előadást legközelebb szeptember 25-én tekintheti meg a közönség a Vörösmarty Színház nagyszínpadán.
Vásároljon jegyet most!
 

Fotók: Szkárossy Zsuzsa