lili9

Nagy sikerrel mutattuk be Martos Ferenc-Huszka Jenő Lili bárónő című operettjét a Vörösmarty Színházban. Az előadást legközelebb december 19-én és 20-án játssza társulatunk.

Egy valódi nagyoperettel zárjuk a 2012-es évet: Huszka Jenő Lili bárónőjét Korcsmáros György rendezte. Lili bárónőként Mahó Andrea és Szabó Emília lép színpadra, Illésházy gróf szerepét (szintén kettős szereposztásban) Keller János és Buch Tibor alakítja.

lilihar lili14

„Ez a műfaj igazi hungarikum, és funkciója a teljes kikapcsolódás. Tudjuk és vállaljuk, hogy ezek az esték arra valók, hogy a szenzációs dallamokkal – hiszen még azok is ismerik a dalokat, akik még sosem látták a művet színpadon – és önfeledt komédiázással felhőtlen szórakozást ajándékozhassuk a közönségnek, hogy három órán keresztül megfeledkezhessenek a gondjaikról” – mondja az előadás rendezője, Korcsmáros György.

 

10x

A decemberben több alkalommal műsorra tűztük az előadást: december 19-én Mahó Andrea, 20-án pedig Szabó Emília játssza Lili bárónő szerepét. Illésházy grófként mindkét napon Keller János lép színpadra.