alt

 

Tartalmas gyereknapi programot kínálunk a családoknak május 26-ára. 11 és 15 órától a Rozsda Lovag című családi musicalt játsszuk, megnyitjuk A dzsungel könyve rajzpályázatának kiállítását, lesz dedikálás, jelmezsarok, a Városház téren pedig az Óz, a nagy varázsló szereplői szórakoztatják a közönséget. Fotópályázat indul!


A Rozsda Lovag című családi musical Jörg Hilbert és Felix Janosa mesekönyvéből született: a messzi földön híres történetből Bozsik Yvette rendezett előadást színházunkban. Gyereknapon búcsúznak a Csodalények: ebben az évadban utoljára május 26-án, 11 és 15 órától tekinthető meg az előadás. Vásároljon jegyet online, vagy keresse jegyirodánkat.

Gyermeknapon a Vörösmarty Színházban jelmezsarkot nyitunk: a gyerekek felpróbálhatják a szebbnél szebb jelmezeket, a szülők lefotózhatják őket, és feltölthetik a képet színházunk facebook oldalára - ezzel elindul a fotópályázatunk. Olyan fotókat várunk a gyerekekről, amelyen jelmezben, vagy különleges, vicces helyzetben örökítették meg őket.  A legtöbb lájkot begyűjtő fotók tulajdonosai családi belépőt nyernek a következő évad gyermekelőadásaira (Koldus és királyfi, Boribon és Annibanni, Kincsek szigete, Kalandok Zenebóniában). Részletek a színház facebook-oldalán.

 

Íme a gyermeknap részletes programja:

 

alt