alt

 

Elérkezett a döntő megmérettetés ideje. December 7-én, szombaton a Vörösmarty Színházban derül ki, hogy a tizenkét fiatal énekes közül ki nyeri meg a versenyt, ki lesz 2013-ban Fehérvár Hangja. A fináléra jegyek korlátozott számban kaphatók.

 

Az októberi selejtezőn több mint hatvan fiatal mutatkozott be a Pelikán Kamaraszínházban az öttagú zsűri előtt. A második fordulón már csak huszonnégyen énekelhettek az Alba Plaza közönségének. December 7-én 18.00 órától a legjobb tizenkét versenyző egy igazán látványos show keretében méri össze ének- és előadóművészi tehetségét a Vörösmarty Színház nagyszínpadán.

 

A döntőn fellép Lovas Petra, 2011 Fehérvár Hangja is. A sztárvendég egy egykori tehetségkutatós felfedezett, Tóth Vera lesz, fehérvári zenészekből álló zenekarával.

 

alt

 

A korlátozott számú belépőjegyeket megvásárolhatják honlapunkon, a Vörösmarty Színház jegyirodájában és az Alba Plaza területén felállított színházi értékesítőpultnál is.

 

Azok sem maradnak élmény nélkül, akik lemaradnak az utolsó jegyekről. A Fő utca végén kivetítőn, forralt bor kortyolgatása közben is nyomon követhetitek az eseményeket, vagy megnézhetik a Fehérvár TV élő közvetítését.