alt


Több előadásunk útra kel a nyár folyamán. A 3:1 a szerelem javára Gyulán, az Indul a bakterház, a Pillangó és a My Fair Lady Budapesten nyaral, de a Szegedi Szabadtéri Játékokon is vendégszerepelünk.



Július 11-én Indul a bakterház a Városmajori Szabadtéri Színpadra. Rideg Sándor komédiáját 20 órától tekintheti meg a nagyérdemű. A Pillangó szintén a Városmajorba utazik: a Móricz Zsigmond regényéből készült szerelmi idillt július 15-én 20 órától játsszuk. My Fair Ladynk a Margitszigeten nyaral. Eliza Doolittle és Henry Higgins történetét július 18-án, pénteken és 20-án, vasárnap 20 órától játsszuk a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
A Gyulai Várszínházban láthatják először a nézők a 3:1 a szerelem javára című zenés vígjátékot. Bagó Bertalan rendezését július 31-én, augusztus 1-jén és 2-án mutatjuk be a Gyulai Tószínpadon. Az előadás székesfehérvári premierje 2014. október 4-én lesz.
A Szegedi Szabadtéri Játékokon az Indul a bakterház című előadásunkat játsszuk augusztus 8-án és 9-én 20 órától.

 

alt alt


A 3:1 a szerelem javára című zenés vígjátékra a gyulaivarszinhaz.hu oldalon, a budapesti vendégjátékokra (Indul a bakterház, Pillangó, My Fair Lady) pedig a szabadter.hu honlapon válthatók jegyek. A szegedi vendégjáték jegyei a szegediszabadteri.hu oldalon válthatók meg.