alt


Bár elfogytak a ma este rajtoló Harmonia Albensis koncertsorozatra a bérletek, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel létrehoztunk még néhányat! A mai napon még válthatók bérletek a színház jegyirodájában és a Városház téri faházban! Ma este Vigh Andrea hárfaművész és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertezik, de fiatal operaénekesek és székesfehérvári vegyeskarok is fellépnek az esten.


2014-ben tizenegyedik alkalommal várja a komolyzene szerelmeseit a Harmonia Albensis. Az első koncert július 3-án lesz. Az est első felében a Liszt Ferenc-díjas Vigh Andrea hárfaművész és az Alba Regia Szimfonikus Zenekarközösen szólaltatja meg Albrechtsberger: C-dúr hárfaversenyét. Ezután négy fiatal énekművész, Nász Renáta (szoprán), Vincze Klára (alt), Dékán Jenő (tenor) és Kiss András (basszus) lép fel a zenekarral Haydn Nelson-miséjével. A koncerten közreműködik az Alba Regia Vegyeskar és a Primavera Vegyeskar is.  

Ismerje meg Vigh Andreát! Ide kattintva nézheti meg az MTVA Egyperces videóját.

 

Nézőink a Harmonia Albensis öt koncertjét legkedvezőbb árban bérlettel látogathatják, de lehetőség van arra is, hogy az estekre külön jegyeket váltsanak. Jegyértékesítés és információ a Vörösmarty Színház jegyirodájában, a Városház téri jegyértékesítő pavilonban, az Alba Plaza Jegyirodájában és online.

 

A Harmonia Albensis műsora