alt


Amerikába utazott színházunk művésznője, Váradi Eszter Sára. November 23-án Edith Piaf-estjével mutatkozik be a Dél-Californiai Magyar Színház közönségének.


Los Angelesbe utazott Váradi Eszter Sára: szombaton a magyar közösséget örvendezteti meg Edith Piaf önálló estjével. „Régóta tervben van már ez az utazás, de eddig nem találtunk rá megfelelő időpontot. Egyrészt a színházi elfoglaltságaim miatt, másrészt azért, mert egy kisfiú boldog édesanyja vagyok. Aztán ahogy megláttam a Vörösmarty Színház novemberi műsorát, kiderült: épp ebben az időszakban szabad vagyok, és eleget tudok tenni a meghívásnak. Talán épp úgy állnak a csillagok, hogy most kell mennem!”.
Így is lett: a színésznő már Amerikában van. Az Edith Piaf-est több évig volt a Vörösmarty Színház műsorán. „Két fantasztikus zenészkollégám, Réti Anikó és Cserta Gábor feljátszották az alapot, így őket is viszem magammal a bőröndben. Rettenetesen izgulok. Amikor más városban vendégszerepelünk, mindig kicsit nagyobb a drukk: vajon hogyan fogadják azok a nézők az előadást, akik nem ismernek minket? Most aztán nagyon messzire megyek! Ez egy picit érzékenyebb történet, nehezebb műfaj. Remélem, hogy vevők és fogékonyak lesznek rá a nézők. Edith Piaffal együtt vallom: Hiszek abban, hogy tudok valami szépet adni az embereknek” – meséli a színésznő.

Váradi Eszter Sárának a legjobbakat kívánjuk, az amerikai utazás után természetesen beszámolunk élményeiről!