alt


A 2014/2015-ös évadot októberben a 3:1 a szerelem javára című zenés vígjátékkal és a Momo című mesejátékkal nyitjuk. Mindkét előadás próbái elkezdődtek.

 

Ábrahám-Szilágyi-Kellér szerzőtrió 3:1 a szerelem javára című zenés vígjátékát Bagó Bertalan rendezi. Fordulatokban bővelkedő történet, kifogyhatatlan helyzetkomikumok sorozata, ragyogó szereplehetőségek és vérbő muzsika: a nézők emlékezetes szórakoztató estének lesznek részesei! Forrpontig hevült érzelmek, számtalan poén és vidámság közepette a végeredmény nem lehet kétséges: ének, tánc, humor, szerelem, és sok-sok félreértés két félidőben! A bemutatót 2014. október 4-ére tervezzük.
Szereplők: Földes Eszter, Váradi Eszter Sára, Varga Gabriella, Radnay Csilla, Kricsár Kamill, Sághy Tamás, Makranczi Zalán, Kádas József, Lábodi Ádám, Krisztik Csaba, Andrássy Máté, Rovó Tamás, Gál Gergely, Szirmai Irén, Vida Emőke, Kertész Júlia, Horváth Bernadett, Ostorházi Bernadett, Juhász Illés.

alt

 

 

alt

Michael Ende meseregényét, a Momót Matuz János és Faragó Béla alkalmazta színpadra. Az Időtakarék nevű kísérteties cég alkalmazottai arra ösztönzik az embereket, hogy reggeltől estig lóssanak-fussanak, tervezzenek, szervezzenek. Momo, történetünk borzas hősnője és segítői – egy titokzatos teknős és egy locsi-fecsi papagáj – felveszik a harcot a szürkék seregével. Vajon a reménytelenül betegnek tűnő világ gyógyítható-e a szeretet és a fantázia erejével? Az előadást Matuz János rendezi, a bemutatót 2014. október 3-án tartjuk.

Szereplők: Jókai Ágnes e.h., Kozáry Ferenc, Keller János, Kerkay Rita, Tűzkő Sándor, Kelemen István, Kardos Kristóf, Kőszegi Judit, Herein János, Thompson Lara.