alt


Színházunk közönségszervezőivel a következő évad előadásait, bérleteit ismertettük, a legeredményesebb bérlet- és jegyértékesítőket pedig értékes ajándékokkal jutalmaztuk.


A 2013/2014-es évadban 13 867-en váltottak színházbérletet, előadásainkat május közepéig 74 139-en tekintették meg. Színházunk művészeti intendánsa, Dr. Matuz János köszönetet mondott a közönségszervezőknek, hiszen segítségük és lelkes munkájuk nélkül nem büszkélkedhetnénk ilyen nagy nézőszámmal. Az új évad ismertetése után a legeredményesebb szervezőinket oklevéllel és ajándékkal jutalmaztuk.

Bronzfokozatú bérletértékesítőnk Szilágyi Bernadette lett, akit egy kényeztető-relaxáló testmasszázzsal jutalmaztunk a Pro-Aging Anti-Aging professzionális kozmetikai szalon jóvoltából. Ezüsfokozatú bérletérékesítőnk Pap Erika lett, akit a Naturprodukt Kft. kozmetikai csomagjával ajándékoztunk meg. A 2013/2014-es évadban a legtöbb színházbérletet Zseli Klára értékesítette: őt egy névre szóló bársonyszékkel, és két főre szóló belépővel jutalmaztunk a 2014/2015-ös színházi évad bemutatóira.

Bronzfokozatú jegyértékesítőnk Erőss Orsolya, aki szintén egy kényeztető testmasszázst nyert. Ezüsfokozatú jegyértékesítőnk Juhászné Kerekes Gyöngyvér, aki a Naturprodukt Kft. kozmetikai csomagját vehette át. Aranyfokozatú diplomával Vida Klárit jutalmaztuk: ő értékesítette a legtöbb jegyet az elmúlt évadban. Nyereménye egy névre szóló bársonyszék és két főre szóló meghívás a 2014/2015-ös színházi évad bemutatóira.

Két különdíjat is átadtunk. Máhrné Horváth Éva értékesítette a legtöbb jegyet ifjúsági előadásainkra, Dézsenyiné Kiss Éva pedig a legtöbb kulturális eseményre szervezett közönséget. Mindkettejük nyereménye egy-egy névre szóló bársonyszék, valamint két főre szóló belépő a 2014/2015-ös évad bemutatóira.

 



Toborozzunk együtt!
Töltse hasznosan a szabadidejét, és tegyen szert plusz bevételre!
Ha szeretne ön is a Vörösmarty Színház külsős közönségszervezői közé tartozni, jelentkezzen Csidei Nikolettnél (06/70 66 99 400; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) vagy Kiliti Adriennél (06/70 66 99 700; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).