alt

 

Ma este ismét a Csak egy tánc volt... című produkcióval lép a közönség elé Váradi Eszter Sára és Keller János a Pelikán Udvarban. Művészeink a Táncdalfesztiválok világába kalauzolják a nagyérdeműt, sztárvendégként a korszak nagy énekese, Koós János és lánya, Koós Réka lép fel.


Slágerek. Fantasztikus előadók. A Stúdió 11… Izgalom. És egy ország esténként a képernyők előtt. Ez volt a táncdalfesztiválok felejthetetlen korszaka. Itt tűnt fel egy sármos fiatalember, aki egy szempillantás alatt tört be az akkori könnyűzene világába és a női szívekbe… Szécsi Pál.
Ezen az estén az ő legendás személyiségét és a táncdalfesztiválok világát idézzük fel. Sikerek, szerelmek, pályatársak… És  akik visszarepítik önöket a 60-as, 70-es évekbe: Váradi Eszter Sára és Keller János.
Sztárvendégként pedig olyasvalakit köszönthetünk, akit szintén a korszak legünnepeltebb énekeseként ismerhettek meg, és aki kivételes hangjának és lenyűgöző személyiségének köszönhetően máig a közönség egyik legnagyobb kedvence: Koós János. Ám ő sem érkezik partner nélkül, vele tart egy csodás énekesnő, aki nem más, mint lánya: Koós Réka, a Madách Színház művésznője.
A 12 fős Fesztivál Zenekart Ruff Tamás vezényli.
 
Helyszín: Pelikán Udvar
Esőhelyszín: Vörösmarty Színház