Az internet az a háló, amely összeköt bennünket. Egy dupla katt, és kitárul a világ. Virtuális viszonyok, programozott barátságok, digitális szerelmek szövődnek...
 

 

 

...lassan mindenkinek két énje lesz: a cyber és a valódi. Az egész olyan, mint egy játék. Vetítesz magadról dolgokat: menő vagy, vicces és szexi. Bejelölnek, lájkolnak, kommentelnek. A kérdés, hogy milyen messze szállhatsz a valóságtól? Tasnádi István darabjában három fiatal gabalyodik az érzelmek és az internet hálójába. A Cyber Cyranót szeptember 28-án mutattuk be a Pelikán Kamaraszínházban.

alt

 

Fiatalok fiatalokról fiataloknak: a Cyber Cyrano a virtuális és a valódi világ mezsgyéjén bolyongó tinédzserek történetét meséli el. „A fiatalok életének szerves része a virtuális világ. Az előadásban kérdéseket próbálunk feltenni arról, hogy az internet hogyan alakítja társas kapcsolataikat, mennyire befolyásolja őket, milyen hatással van a való életükre. Bár a célközönségünk jelen esetben a 14 és 18 év közötti korosztály, ez a téma többek érdeklődésére számot tarthat, hiszen mindannyiunk életének része a virtuális világ” – vallja az előadás rendezője, Tóth András.

 

alt


A történet három főszeplőjét Bakonyi Alexa (Zsuzsi), Habóczki Máté (Máté) és Thompson Lara (Heni) alakítja. Viktor szerepében Eszes Szabolcsot, Moira szerepében Nemcsók Nórát láthatjuk.
 


Jegyvásárlás