alt

 

Hatalmas sikerrel mutattuk be a Vörösmarty Színházban Bor, mámor, szerelem című operettkoktélt. „Az első pillanattól az utolsóig azt éreztük, hogy imádják a nézők az előadást, és minket is” – vallja Keller János, az előadás egyik főszereplője.

 

„A színház egyik legnagyobb különlegessége, hogy egyszeri és megismételhetetlen. Azzal a 470 emberrel, akik tegnap este megnézték a Bor, mámor, szerelem című előadást, együtt éltünk meg valamit: a színház csodáját. A hosszú, álló taps csak ráadás volt. Egész előadás alatt éreztük a nézőtérről felénk áradó szeretetet, és ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatunk” – vallja Keller János.

 

A Csak egy tánc volt… avagy volt egyszer egy Táncdalfesztivál című produkciót a Pelikán Udvarban mutatták be művészeink. Október 13-án, vasárnap azonban a nagyszínházban is megtekinthetik a nézők a zenés előadást. Váradi Eszter Sára és Keller János a táncdalfesztiválok világába kalauzolja a nagyérdeműt, sztárvendégként pedig a korszak kiváló énekese, Koós János és lánya, Koós Réka lép színpadra.

 

 

alt

 

 

Harmadik évada van műsoron a Két összeillő ember című előadás: a Domján Edit és Szécsi Pál szerelmét bemutató előadást művészeink idén is a Pelikán Kamaraszínházban játsszák.

 

Vásároljon jegyet most!