alt


Zenés-táncos mulatsággal, divatbemutatóval, kulisszajárással, fotósarokkal, játékokkal és természetesen finom lecsóval várjuk a színházbarátokat a szeptember 28-ai évadnyitó mulatságunkra!


A hagyományokhoz híven idén is csatlakozik színházunk a Lecsófőző Vigassághoz: szeptember 28-án, szombaton tartjuk évadnyitó mulatságunkat.

alt


Reggel 9-től kezdenek a paprikák és a paradicsomok csapatunk mesterszakácsai keze alatt az üstbe költözni. Ha kíváncsiak arra, hogy miféle titkos összetevőkből főzi szupercsapatunk a világ legfinomabb színházi lecsóját, látogassa meg őket a tavalyi helyen (az Országzászló térrel szemben).

Szombaton délelőtt a színházban is beindul a mulatság. 10 órától a színház előtt szilvásgombócos-célbadobó játékkal várjuk a kicsiket és nagyokat, lesz arcbebújtatós paraván, melynek segítségével bárkit a bakterházba varázsolunk, a színházrajongók pedig tesztelhetik, mennyit tudnak rólunk – őket színházi totóval várjuk.
11 órától Gáspár Sándorral, és 15 órától Tűzkő Sándorral kulisszajárást indítunk. Amennyiben ön is szeretne betekinteni a kulisszák mögé, kérjük, részvételi szándékát jelezze a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen (névvel, létszámmal és kiválasztott időponttal együtt).

 

alt alt


16 és 18 óra között színházunk előcsarnokában fotósarok várja azokat, akik szívesen belebújnának a legszebb jelmezekbe, és díszletek és kellékek között fotózkodna.

A színház előtt ismét felépül a színpad, ahol 14.30-tól zenés-táncos összeállítással kedveskedünk a színházbarátoknak. A Megadance tánccsoport bemutatót tart, fellép a Hungarikum együttes, Lábodi Ádám és zenekara Radnay Csillával, ismét hallhatjuk A dzsungel könyve legnépszerűbb dalait, Váradi Eszter Sára, Závodszky Noémi és Keller János pedig zenés összeállítással várja a nagyérdeműt, sőt, egy igazi színházi divatbemutatót is tartunk. A hagyományokhoz híven idén is játszunk majd: aki helyesen válaszol Makranczi Zalán műsorvezető kérdéseire, belépőt nyerhet az új évad előadásaira.

A Pelikán Kamaraszínházban 17 órakor tartjuk a Cyber Cyrano című előadásunk bemutatóját, 19 órától pedig a nagyszínpadon Indul a bakterház!

Jegyirodánk egész nap, 10-től 19 óráig nyitva tart.

alt


14.10-től a városi nagyszínpadon Váradi Eszter Sára és Keller János operettslágereket énekel.