alt

 

Szeptember 28-án Évadnyitó mulatságot tartottunk. Nézze meg fotógalériánkat: rengeteg fénykép mesél a tartalmas napról!


Az évadnyitó mulatság szilvásgombóc-célbadobással kezdődött, a bakterházi hangulatot a hatalmas fotóparaván is fokozta. Délelőtt Gáspár Sándorral, délután pedig Tűzkő Sándorral jártuk be színházunk kulisszáit. Színházunk előcsarnokában fotósarkot rendeztünk be: az érdeklődők felpróbálhatták a különleges jelmezeket és kalapokat. Természetesen lecsót is főztünk: csapatunk elkészítette a világ legfinomabb színházi lecsóját, amelyet a Szent Koronában „tálaltak”.

A színház előtti színpadon 14.30-kor kezdődött a mulatság. Az első fellépő a Megadance tánccsoport volt, utána a Hungarikum együttes lépett színpadra. Lábodi Ádám és zenekara Radnay Csillával szórakoztatta a közönséget. Majd egy igazán különleges divatbemutató következett: színházunk táncosai a jelmeztárban fellelhető legszebb és legegyedibb ruhákban léptek színpadra. Aztán A dzsungel könyve című előadásunk legnépszerűbb dalai elevenedtek meg: Csil dalát Lábodi Ádám, Bagira dalát pedig Váradi Eszter Sára adta elő. A mulatságot Keller János és Váradi Eszter Sára zenés összeállítása zárta, akiket alig akart leengedni a közönség a színpadról. Aki a műsor alatt helyesen válaszolt Makranczi Zalán műsorvezető kérdéseire, belépőt nyerhetett a 2013/2014-es évad bemutatóira.

Délután a Cyber Cyrano című előadásunk premierjére vártuk a közönséget, este pedig az Indul a bakterház című előadást tekinthették meg a nagyszínpadon.

Szavak helyett meséljenek a képek: