alt

 

A 13 000. bérlet tulajdonosát köszöntötte Szikora János színházigazgató a pénteki Lear király előadás előtt a Cyrano Kávézóban.

 

Csatári Józsefnének, akit lánya, Fekete Henrietta lepett meg a bérlettel, Radnay Csilla és Egyed Attila színművészek gratuláltak először.

A szerencsés színházbarátot az előadások élményén túl is megajándékoztuk. Őt és partnerét a Tihany Echo Residence Hotel**** hosszú hétvégével, félpanziós ellátással várja.

 
alt
 
A nyaralópark Tihany szívében, a Kopaszhegyen helyezkedik el három különálló épületben, a Yacht Club és a strand felett. A hegyoldalba épített lakosztályokból minden évszakban csodálatos kilátás tárul a magyar tengerre. A strandszezon már véget ért, de egy kellemes kirándulás keretében most is érdemes bebarangolni a Balaton északi partjának egyik gyöngyszemét. Tihany gazdag történelmi és kulturális öröksége, az egyedülálló természeti környezet mindenkit rabul ejt.
 
alt
 
A Tihany Echo Residence Hotel**** azoknak is kedvez, akik nem vágynak ki a szabadba. A szálloda kiváló lehetőséget biztosít pihenésre és kikapcsolódásra, távol a városok zajától, festői környezetben, csodálatos balatoni panorámával ez valóban a nyugalom szigete. A lakosztályok berendezésénél különös figyelmet fordítottak az elegancia és a harmónia mellett az otthonosság érzetének megteremtésére is.
 
alt
 
A wellness részlegben a 100 m2-es úszómedence, jacuzzi és finnszauna mellett különböző masszázs variációkkal kényeztetik a vendégeket. A harmóniát és teljes ellazulást nyújtó masszázsoknak egészségvédő és betegségmegelőző szerepük van, emiatt rohanó életünkben elengedhetetlenek.
 
alt
 
Az étterem kínálata kedvez mindazoknak, akik követik a tradíciókat, vagy fogékonyak az új ízekre, igazodva az évszakokhoz, az egyéni igényekhez, a magyar és a nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz és természetesen a hagyományokhoz. Az itallapon megtalálhatók a Balaton régió legjobb pincészeteinek borai és a kitűnő magyar pálinkaválaszték gyöngyszemei is az idénynek megfelelő frissítők, koktélok, bioitalok mellett.
 
alt