alt


A Vörösmarty Színház idén is emlékezetessé tette a szeretet ünnepét a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület gondozottjai számára.

 

A székesfehérvári Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület nyolcszáz átmenetileg vagy tartósan család nélkül maradt gyermek és fiatal életkörülményeinek javítása érdekében dolgozik. Segítő kezekből sosem elég, az ünnepek alatt talán még nehezebb megbirkózni a meghitt családi légkör hiányával.

 

alt alt

 

A fiatalok, akik karácsonykor sem érezhetik az otthon melegét, ezen az estén színházunk művészeivel együtt nagy családként ünnepeltek.

 

alt

 

A Koldus és királyfi című musicallel mindenki elrepülhetett meseországba. Az előadás után dr. Szikora János színházigazgató és dr. Cser-Palkovics András polgármester a feldíszített fa mellett köszöntötte kis vendégeinket olyan ajándékokkal, amelyeket a társulat és a színház munkatársai ajánlottak fel.

 

alt

 

Ralph Waldo Emerson szerint „az egyetlen igazi ajándék, ha magadból adsz egy darabot”. A karácsonyi vacsorán a gyermekek is megajándékozták vendéglátóikat. A legnagyobb ajándékkal: magukkal.
 

alt alt alt

 

„December 21-én volt szerencsék 45 lurkóval részt venni a musical ősbemutatóján. Nagy élmény volt kicsinek, fiatalnak és felnőttnek egyaránt. Köszönjük a magával ragadó előadást, amely muníciójuk lesz a családjuk nélkül karácsonyozó gyerekeknek.”, üzente az Egyesület közösségi oldalán.