alt

 

Karinthy rajongók, színházi ínyencségekre vágyók… Figyelem! Február 24-én kedvezményes buszjáratot indítunk Budapestről a Tanár úr kérem, minden másképpen van! című előadásra.

 

Ahogy az életben, úgy a színházban is sokszor az történik, hogy nem az történik, amire számítottunk. Minden másképpen van. És végül mégis mindig rádöbbenünk, hogy ez így van jól. A Tanár úr kérem, minden másképpen van! ízig-vérig modern, formabontó, merész előadás: kultpunk-operett, amely Karinthy Frigyes életművét és életét rockzenével, sok improvizációval hozza közelebb a nyitott elméjű, mondanivalóra, magyar kultúrtörténetre és Karinthy világszinten műfajteremtő groteszkjére éhes fiatalság számára.
 
Az előadás az írózseni közkedvelt műveit is érintve merít a kevésbé ismert, de épp annyira zseniális esszéiből, filozofikus írásaiból, drámai jeleneteiből, így a néző betekintést nyer a két világháború közti időszak kulturális, politikai, közéleti problémáiba – és persze Karinthy Frigyes életébe. Közben dübörög a minden ízében modern punk- és rockzene, ami abszurd humorral, Karinthy filozofikus gondolataival sodró lendületet ad a kétszer egy órás, szókimondó előadásnak.
 
alt

 

A januári nagy érdeklődésre való tekintettel a Vörösmarty Színház a február 24-én (hétfőn) 19.00 órakor kezdődő Tanár úr kérem, minden másképpen van! előadásra is biztosítja a budapesti nézők oda-vissza történő utaztatását a jegyáron felüli jelképes 50 forintos összegért. 
 
A jegyár utazással együtt 2 850 Ft. 
 
A budapesti indulás időpontja: 2014. február 14. 17.30 óra
A budapesti indulás tervezett helyszíne: a Déli pályaudvarnál a Krisztina körút felőli, az Alkotás utcától 20 méterre lévő metrópótló autóbuszok megállója
 
A busz a későket nem tudja megvárni!
 
A kedvezményes jegyvásárlás menete:
Az online jegyvásárlásnál a „Kosárba” gombra kattintva megjelenő táblázat „Kedvezmény” oszlopában a „Tanár úr BP felár” opció kiválasztásával az ár 2 800 forintról 2 850 forintra nő, a vásárlás után pedig egy hely a buszon is foglalásra kerül.
 
A jegyrendelésről bővebb tájékoztatást Kiliti Adrienn szervezőtől kaphatnak a 06-70/66-99-700 telefonszámon.
 
Vigyázat, a kedvezmény csak a készlet erejéig érvényes, az ötven leggyorsabb érdeklődő veheti igénybe!